maanantai 27. huhtikuuta 2015

Vappuviikset ja pusuhuulet - hauskat vappukoristeet

Selailin Taika-lehtiä töissä ja etsin ideoita meri- ja merirosvoteemaan päiväkodin lapsille. Samalla törmäsin hauskaan vappukoristeideaan viime vuoden kevään lehdessä 3/14. Siinä pilliin oli kiinnitetty hauskat pusuhuulet ja viikset - oikein kunnon pensselit. Lehdessä oli kaavat huulille ja viiksille, mutta sellaiset luonnostelee kyllä helposti itsekin ja juuri haluamansa muotoiset sekä kokoiset. Minäkin tein kahden kokoisia pusuhuulia.Erilaisia glitter-kartonkeja löytyi omasta askartelulaatikostani. Olen nähnyt niitä myytävän aivan lähiaikoina ainakin Sinooperissa. Löytyy varmaankin muista alan kivijalkaliikkeistä ja nettikaupoista.



 
Tälläisten pillien kanssa sitten torstaina piknikille. Vaikka sataisi vettä tai räntää niin kuin joka vuosi tekee. 

3 kommenttia:

  1. Vau, nää on tosi hauskoja! :) Ja miten pienellä vaivalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näissä ei kauaa nokka tuhissut =) Ja mielikuvitushan on vain rajana. Esimerkiksi noista huulista tuli nyt mieleen, että muitakin ilmeistä voisi tehdä kuin pusuhuulet.

      Poista
    2. Olin niin innoissani blogin ensimmäisestä kommentista, että vallan kirjoitusvirheitäkin vilisi matkaan. Hih ihanaa, kiitos kommentista Heini! Ilmeisesti en jorise kuitenkaan aivan yksinäni täällä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ennen julkaisua viesti tarkistetaan mahdollisten roskapostien varalta =)