maanantai 6. huhtikuuta 2015

Värikkäät pöllöt muuttivat meille!

Tekninen häiriö on selätetty ainakin toistaiseksi. Täytyy myöntää,että tunteet kävivät lievästi sanottuna kuumina tämän asian kanssa. Muutaman päivän pääsiäisloma tietoliikenteen ulottumattomissa auttoi kummasti. Sain palautettua suurimman osan blogin kuvista omalta koneelta. Voi olla että niitä ei ole aivan sama määrä kuin alkuperäisessä postauksessa tai ne voivat olla kokonaan eri kuviakin. Palautin postaukset suurpiirteisellä tyylilläni ja kudoin mattoa hulavanteella siinä samassa. Mobiilisovelluksen avulla otetut kuvat katosivat kokonaan eli voi olla etten jaksa alkaa ko. kohteita uudelleen kuvaamaan - eikä se oikein ole mahdollistakaan. Katse eteenpäin ja kohti uusia tuulia, olkaapa hyvät:

Blogin alkutaipaleella pohdiskelin sopivia vetimiä makuuhuoneen lipastoihin. No nyt ne sitten ovat täällä. Sain vihdoin ja viimein tilattua vetimet ruskeaan lipastoon. Coloren pöllövetimet kotiutuivat meille neljässä eri värissä - jokainen vedin omassaan.

Odotin värien olevan kuvien perusteella pikkuisen kirkkaammat. Pöllökäiset nähtyäni mietin, nousevatko ne tarpeeksi esille tummanruskeaa lipastoa vasten. Ylläoleva kuva on kyllä maailman paras esimerkki siitä, miksi se jalusta kannattaa vaivautua hakemaan alakerrasta, jos aikoo ottaa tämäntyylisiä kuvia: kameran näytöllä näyttää ihan hyvältä, mutta tärähtänythän tuo on...

Tässäpäs muistutuskuvaa tuon lipaston alkuperäisestä ilmeestä. 


Tämä lipasto oli kyllä aarteiden aarre. Pikkuisen kulunut ulkomuoto ja sisältä täysin tuoksuton. Siinä on sitä kuuluisaa tarinaa, joka puuttuu uustuotanto-kalusteilta!






 Vihreään lipastoon suunnittelin valkoisia ruusuvetimiä, mutta en ole enää yhtään varma valinnasta. Alunperin nimittäin kaavailin tämän lipston miehelle ja vihreän itselleni. Jotenkin ajatus romanttisesta ruusuhömpästä tuntuu vähän hassulta. Hyvin on pari kuukautta menty alkuperäisilläkin nappuloilla, mutta ne on niin huonosti entisöity, että pelkkä ajatuskin ärsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ennen julkaisua viesti tarkistetaan mahdollisten roskapostien varalta =)