maanantai 11. toukokuuta 2015

Joutsenprinsessan päähine

Neitokaisen muskarissa juhlittiin tänään kevättä ja kauden päättäjäisiä. Etukäteisohjeistuksessa pyydettiin pukemaan päälle jotain valkoista ja halutessaan käyttämään jotain linturekvisiittaa.

Mekkokaupoille jouduimme viikonloppuna, sillä viime kesäisiä mekkoja ei viitsi enää pitää. Ovat jääneet melkoisen alamittaisiksi. Sopivan vaatekappaleen löytäminen kohta neljävuotiaalle oli yllättävän vaikeaa. Varsinkin kun haettiin valkoista mekkoa. Vaihtoehdot olivat leikkaukseltaan joko liian arkisia/aikuismaisia tai överiröyhelöisiä. Rahaakaan ei viitsi satoja euroja laittaa tällaiseen tarkoitukseen. Paras valikoima oli yllättäen Halpa-Hallissa. Hinta ja makumieltymykset kohtasivat...laadusta voinen sanoa lisää useamman käyttökerran ja pesujen jälkeen. 

Lintumaisuutta saatiin tekemällä itse hiuspanta. Maailman helpoin homma - oikeasti! Tarvittiin nättiä nauhaa, isoja höyheniä ja pikkuisen koristeita sekä kuumaliimapistooli. Päähinä sidotaan siis rusetille takaraivoon inkkaripäähineen tapaan. Sanoisin että yksinkertainen ja tavattoman kaunis. Itse valmistamiseen kului varmaan se 5 minuuttia. 



Loppuun vielä pientä tilannekuvaa hulavannematosta. Pikkuisen yli viikon olen nyt rinkiä kiertänyt ja hyvältä näyttää. Kun pystyiskin keskittymään pelkkään puuhaamiseen - matto olisi varmasti jo valmis - mutta työ haittaa harrastustoimintaa pahasti. Toisena projektina menossa on vaatekaapin kunnostus kohdassa: hiotaan ja hiotaan huonekalukittiä tasaiseksi. Ehkä sekin prosessi tulee valmiiksi vielä ennen juhannusta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ennen julkaisua viesti tarkistetaan mahdollisten roskapostien varalta =)