keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

DIY - värikkäät laatikot

Kevään yksi muotiväri näyttää olevan harmaa. Harmaa on tylsä, toki ymmärrän, että se saa näyttämään kaikki muut värit kirkkaammilta - mutta silti. Toki itsekin olen tuohon värittömään väriin hurahtanut makuuhuoneen seinien väritystä valitessa, mutta nyt haluaisin saada sinne ja muuallekin kotiin keväisiä piristäviä, ehkä jopa pikkuisen pastillisia, sävyjä.

Herkullisen kirjavat sisustusvalikoimat mielessäni aloitin säilytyslaatikoiden metsästämisen. Kiva vaaleanpunainen löytyi Prisman ja Kodin1: sen valikoimista, mutta kun sellainen on jo makuuhuoneen penkin päällä. Muuta kelpaavaa ei juuri löytyny, joten päätin tehdä sopivat omin pikkukätösin. 

Ompelutaidottomaksi minulla on yllättävän paljon kankaita ja muutama jämäpala oli pakko hakea Eurokankaasta aivan tätä tarkoitusta varten. 

Muutama vanha kenkälaatikko, vesi-liimaseosta, pensseli ja pari pyykkipoikaa + halutut koristeluhörselöt. Ja antaa mennä vaan.




 Aloitin liimaamisen pohjasta ja siirryin sitten pitkiin sivuihin sekä sen jälkeen lyhkäisiin. Annoin kuivua ja liimasin nuo käännettävät reunat sen jälkeen sisäpuolle. Tuonne pohjalle olisi voinut laittaa jotain kivaa paperia tai miksei kangastakin, mutta tässä kohtaa loppui paukut ja innostus kesken - ei mitenkään harvinaista minulle. 

Koristeiden kanssa karkasi sitten mopo käsistä aivan kokonaan. Askarteluaarteissa oli liian paljon kaikkea ihanaa, enkä ole askarrellut kotioloissa mitään liian pitkään aikaan. Lopputulos oli siis ällön, äklön ihana... ja ehkä lastenhuoneeseen kaikkein sopivin. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ennen julkaisua viesti tarkistetaan mahdollisten roskapostien varalta =)