torstai 26. maaliskuuta 2015

Pönttöuunin lämmössä

En ole juurikaan esitellyt teille meidän alakertaa. Syykin siihen taitaa olla aivan selvä. Se ei vastaa millään tavalla toiveitani. Lattiapintaa löytyy varmaan viittä erilaista. Olohuoneessa ei ole mitään yhtenäisyyttä kalusteissa ja niiden sijoittelu on mitä sattuu. Keittiössä on se ainainen ruokapöytäongelma, joka ei tunnu ratkeavan uusia ostamalla ;) Hukkatilaa on tällä hetkellä vailla käyttötarkoitusta aivan liikaa tai siis remonttia vaille, jotta tila saataisiin käyttöön.

Siinäpä sitä jo olikin. Alakerran makuuhuone muistuttaa tällä hetkellä varaston ja vaatehuoneen karua ja pieleen mennyttä risteytystä. Vanhempien vaatteet odottelevat siellä sitä ihmettä, että yläkerran vaatesäilytysasia ratkeaisi. Makuuhuoneesta on siis tulossa työhuone ja sitä silmällä pitäen sitä on tullut kannettua sinne jos vaikka minkälaista askartelutarviketta ja muuta roinaa. Remonttia odotellessa.

Siellä on kuitenkin kotimme yksi kiistaton helmi. Ihana kakluuni, joka vei sydämeni heti kun kävimme taloa katsomassa. Se on kai maalattu jossain vaiheessa pikkuisen huonosti, mutta pidän siitä silti. Sen päälle on kertynyt muistoesineitä meidän häistä kohta viiden vuoden takaa. Ennen maalämmön asentamista käytimme kovilla pakkasilla sitä lämmittykseen ja välillä olemme intoutuneet sen kylkeen eväsretkelle. Niin kuin tässä yksi ilta. Nyt kun sänky ei enää ole sen kyljessä kiinni, se erottuu edukseen kaikkein parhaiten.

 
 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ennen julkaisua viesti tarkistetaan mahdollisten roskapostien varalta =)