sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Tupperin ExtraChef

Yleensä tajuan kiertää kaukaa suuren osa kotiesittelyistä ja kökkäjäisistä, sillä en osaa olla ostamatta jotain. Myyjät on koulutettu hyvin puhumaan myytäviensä puolesta ja taas viedään tätä rouvaa kuin pässiä narussa. Viimeisintään "huipputarjouksen" kohdalla päättäväisyyteni murenee ja ostan ainakin jotain pientä.

Vuoden alussa hurahdin ostamaan Tupperwaren ExtarChefin, kun sain sen kampanjatarjouksena pienemmän hinnalla (tämä oli se heikkohetki). Kaikkein naurettavinta tässä on se, että minulla on keittiön kaapin pimeimmässä nurkassa joku sininen vastaava veivattava vehje, jonka piti tehdä kaikki suunnilleen autonpesua myöten. Ja sillä olen tehnyt ruokaa tasan yhden kerran. Nyt päätin että niin ei käy tällä kertaa. Laitan tänne ylös onnistuneet ja ei niin onnistuneet ruuanlaitto- ja leipomiskokemukset kyseisen vehkeen kanssa...ja niitä on parempi tulla nyt enemmän kuin yksi!

Kokeilusta nro1 ei ole kuvia, mutta testasin siis kermavaahdon vatkaamista ko. vempaimen vatkaimilla. Onnistui ihan ok, meni jopa pikkuisen liian paksuksi kun neidin kanssa kilpaa narusta vedeltiin. Jatkossa vatkaan kerman edelleen sähkövatkaimella, koska haluan nähdä milloin se on käyttötarkoitukseen sopivaa.



Kokeilu nro2. Porkkanoiden ja retiisien pilkkominen relissiin, jonka ohjeen löydät tarkemmin täältä. Ei tarvinnut kovin montaa kertaa vetäistä niin juurekset olivat silppua. 

Tällä hetkellä tilanne toimii vs ei toimi - kokeilussa tasainen 1-1!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ennen julkaisua viesti tarkistetaan mahdollisten roskapostien varalta =)