maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kirppariaarteita Oulun seudulta



Kirppareilla kiertely on jäänyt viime aikoina vähemmälle. Tämänkertainen kierros kuitenkin kannatti todella!


Limingan Wanhan Meijerin kirpputorilla oli tarjolla paljon sisustusaarteita. Vaatekaappi ja vanhoja matkalaukkuja, vanha ompelukonepöytä ja ruokailuryhmä. Tällä kertaa mukaan tarttui ylättäen valaisin - jalkalamppu hintaan 30e. Lampun pistoke oli maadoittamaton, mutta sen vaihtaminen oli helppoa. Pari ruuvin pyöräytystä ja valaisin toimii nykyaikaisissa pistorasioissa.





  Löysin myös aivan ihastuttavan pienen kynttelikön, joka pääsee varmaankin koristamaan makuuhuoneen peilipöytää.

Oulussa suuntasin ensimmäisenä Järkikirppikselle, koska tykkään paikan romu/huonekalueteisestä. Toki jotkin tavarat on toisinaan hinnoiteltu hieman yläkanttiin kuntoonsa nähden eivätkä aarteet välttämättä pomppaa silmään heti kaiken rojun seasta, mutta juuri siksi penkominen on monesti antoisaa - niin tälläkin kerralla. Himoitsemiani vanhoja matkalaukkuja oli tarjolla pitkin kirpparia. Osa niistä tuoksui enemmän. Oma valintani onneksi pikkuisen vähemmän, mutta kyllä siitäkin kieltämättä pieni ummehtunut sivutuoksu löytyy. Täytyy katsoa mitä sille keksin.


Makkarin yöpöydän/lipaston päälle bongasin hurmaavat vaaleanpunaiset pitsiliinat. Samaisen huoneen PorinMatin päälle suunnittelin löytämääni punaista ruusu-peltirasiaa. Yhdessä pöydässä olisi ollut vielä kaipaamani pitsipäiväpeitto, mutta hinta oli tällä kertaa pikkuisen suolainen. 

Tässäpäs vielä yhden päivän ostokset kokonaisuudessaan. Pari paikkaa jäi vielä kiertämättä, kun ei autoon ja kukkarolle sopinut kerralla enempää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ennen julkaisua viesti tarkistetaan mahdollisten roskapostien varalta =)